Mijn favorieten

Over Markant

Markant NVM Makelaars | Barendrecht, Albrandswaard en Hoeksche Waard sinds 1994

Of je nu starter bent of doorstromer, een huis kopen of verkopen doe je waarschijnlijk maar een paar keer in je leven.

Wij zorgen voor eerlijk advies en deskundige begeleiding gedurende het gehele proces. Dan weet je zeker dat alles goed en snel geregeld wordt. Wij helpen je bij het contact met de bank, de bezichtigingen, een taxatie, de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. Bovendien begeleiden we de bouwkundige keuring, zijn wij het aanspreekpunt voor de notaris en aanwezig bij de oplevering van de woning.

Kortom, Markant NVM Makelaars zet zich in voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis, de huidige woning wil verkopen of alleen een taxatie nodig heeft. Dat doen wij al ruim 20 jaar met een hecht en stabiel team en dat doen wij goed. Zo goed dat onze activiteiten al jarenlang een ruime 9 scoren.

Ben je op zoek naar een woning in Barendrecht, Hoeksche Waard, Heerjansdam, Rhoon, Hoogvliet, Ridderkerk of Rotterdam-Zuid? Of wil je juist vanuit deze regio naar een geheel andere locatie in Nederland verhuizen? Vanuit ons kantoor in het winkelcentrum van Barendrecht zijn wij standaard 6 dagen per week of 's avonds op afspraak geopend en zetten wij ons graag voor je in.Nieuwsgierig wat Markant NVM Makelaars en Taxateurs voor je kan betekenen

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars/taxateurs. Wij denken met je mee en zetten ons graag voor je in.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring