Mijn favorieten

Onze medewerkers

Markant NVM-Makelaars

Frits Markus
Frits Markus
NVM-makelaar
Een zeer betrokken en gepassioneerde NVM-makelaar. Jij krijgt méér voor elkaar met mij als jouw NVM-makelaaar. Ik denk in praktische oplossingen met een creatieve geest. Daarnaast ben ik doelgericht. Uiteraard gaat dit op een menselijke wijze waarbij respect, kennis, doorzetten en vertrouwen kernwaarden zijn. Mijn specialismen: verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur en adviseur.
Miranda Meenhorst
Miranda Meenhorst
Commercieel medewerker
Sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij Markant NVM Makelaars & Taxateurs in Barendrecht. Een kantoor met een jarenlange ervaring en een fijne werksfeer. Voor velen is de aankoop en/of verkoop van een huis een bijzondere en spannende gebeurtenis. Op dinsdag en donderdag help ik u graag met al uw vragen rond de aankoop en/of verkoop van uw woning. Bovendien ondersteun ik de makelaars op commercieel en administratief gebied.

Opgegroeid in Barendrecht en woonachtig in Heerjansdam ben ik goed bekend met ons werkgebied. Ik ken Esther en Frits al vele jaren en ik weet dat Markant staat voor deskundigheid. Wij geven onze klanten een betrouwbaar en zeker gevoel. Markant is een kantoor waarbij persoonlijke benadering van en grote betrokkenheid bij onze opdrachtgevers hoog in het vaandel staan.
Esther van der Ent
Esther van der Ent
Commercieel medewerker
Drie dagen in de week wordt u door mij telefonisch/persoonlijk te woord gestaan wanneer u ons kantoor belt of bezoekt. Daarnaast ondersteun ik de makelaars op ons kantoor op commercieel- en administratief gebied.

Begin jaren 90 ben ik de makelaardij gestart bij een groot makelaarskantoor in Ridderkerk, waar ik destijds woonachtig was. Sinds 1998 ben ik werkzaam bij Markant NVM-Makelaars & Taxateurs gevestigd in Barendrecht; waar ik inmiddels ook alweer vanaf 1996 met veel plezier woon. Het contact met mensen is dat wat mij aanspreekt in mijn werk.

Voordeel van een klein kantoor is de persoonlijke betrokkenheid bij de opdrachtgever(s). ‘Ons kent ons’, vertrouwd en de persoonlijke benadering zijn dan ook vaak gehoorde pluspunten van ons kantoor.