Mijn favorieten

Ik wil mijn huis verkopen

Markant NVM Makelaars | Barendrecht | Albrandswaard | Hoeksche Waard

Ik wil mijn huis verkopen

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je je woning wilt verkopen. Je wilt kleiner of groter gaan wonen, je verandert van werkomgeving of andere persoonlijke redenen. Ook de waardestijging en de huidige rentestand kunnen je doen besluiten de huidige woning te verkopen en uit te zien naar iets anders. Er komt heel wat kijken bij de verkoop van je woning. Behalve met zakelijke overwegingen, heb je ook te maken met de emotionele aspecten. Je neemt afscheid van je vertrouwde woning en omgeving met doorgaans veel mooie herinneringen.

Ons team weet waar jij tegenop ziet

Door ons betrokken team wordt alles in het werk gezet om je zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen en het gehele verkoopproces voorspoedig te laten verlopen zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Ook lastige zaken pakken wij voor je op. Bovendien kun je na de overdracht nog steeds op ons rekenen.

Vaststellen vraagprijs en transparante afspraken

In overleg wordt een correcte en realistische vraagprijs bepaald. Niet te laag en ook niet te hoog. Tijdens een bezoek wordt de woning geïnspecteerd, de vraagprijs vastgesteld en het gehele verkoopproces doorgenomen. Wij maken transparante afspraken over de samenwerking.

Veelvuldige en transparante communicatie

Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang van jouw dossier. Er worden eerlijke adviezen uitgebracht. En afspraak is afspraak. Hoewel je een vast aanspreekpunt hebt, is het gehele team feilloos op de hoogte van alle ins en outs van jouw dossier. Om een goede indruk te hebben van jouw woning brengen ook onze binnendienstmedewerkers een bezoek.

Aangesloten bij de NVM

Markant NVM Makelaars is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerend goederen. Daarmee wordt een professionele dienstverlening met kennis van zaken gewaarborgd.
 

Nieuwsgierig wat Markant NVM Makelaars voor je kan betekenen

Maak een vrijblijvende afspraak. Wij denken graag met je mee en nemen al jouw zorgen uit handen bij de verkoop van je woning.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring