Mijn favorieten

Taxateur

Markant NVM Makelaars | Barendrecht | Albrandswaard | Hoeksche Waard

 
Dé onafhankelijke taxateur voor snelle en betrouwbare taxaties

(Ver)kopers van een woning, hypotheekverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen, overheid en de belastingdienst vragen zich vaak af wat de waarde van een woning is. Bijvoorbeeld bij de aan-/verkoop van een woning, het verkrijgen/oversluiten van de hypotheek, een boedelscheiding of voor fiscale doeleinden. Een taxatie van de woning geeft antwoord op deze vraag. Er gelden strikte regels en niet ieder taxatierapport wordt zomaar geaccepteerd.

Markant NVM Makelaars verzorgt snel een betrouwbaar rapport, dat door zowel de geldverstrekkers als de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) wordt geaccepteerd. Beëdigde NVM Makelaars/taxateurs staan ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Een platform dat zich bezig houdt met het certificeren en registreren van de vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs in onroerende zaken.

Aangesloten bij het NWWI

Bovendien zijn taxateurs geregistreerd bij het NWWI. Het NWWI is alleen toegankelijk voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen en geldt als Keurmerk. Alle aangesloten taxateurs werken volgens eenzelfde, controleerbare taxatiemethode.

Aangesloten op het digitale kenniscentrum van de NVM

Door de aansluiting op het kenniscentrum van de NVM is Markant NVM Makelaars als geen ander op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In dit gedetailleerde portaal is alle informatie opgenomen over de waarde van een woning, de buurt en de historie van de woning.


 

Regionale deskundigheid en kennis van de markt

Door de jarenlange ervaring is Markant NVM Makelaars is uitstekend op de hoogte van de lokale en regionale onroerend goed markt. Dat is essentieel om de waarde van jouw woning te kunnen taxeren. Omdat de marktsituatie per wijk enorm kan verschillen, heeft dat ook invloed op de waarde van een woning.
 

Nieuwsgierig wat Markant NVM Makelaars voor je kan betekenen

Maak een vrijblijvende afspraak. Wij verzorgen snel een betrouwbaar, gevalideerd taxatierapport dat aan alle vereisten voldoet.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring